2 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Middelburg

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Middelburg

WC ontstoppen Middelburg? Dat is vervelend, een verstopte WC. Vooral wanneer dit gepaard gaat met een stinkende rioollucht en een wc die bijna overstroomt. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Riool Ontstoppen Middelburg staat voor je klaar!

Wilt u zelf de wc ontstoppen? Lees dan vooral verder op deze pagina. Wij hebben namelijk een aantal methodes beschreven die een verstopping kunnen verhelpen.

Wilt u dat een vakman het goed en vakkundig komt oplossen? Bel dan voor een afspraak met WC Ontstoppen Middelburg op 0118 201 685.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Om een verstopping effectief te verhelpen is het van belang om te weten waar de verstopping zich bevindt en wat de oorzaak is. Op basis hiervan kan er bepaald worden wat de beste manier is om de verstopping te verhelpen.

Is de wc bijvoorbeeld verstopt doordat u te veel wc papier heeft gebruikt? Of is er een object in de wc gevallen zoals bijvoorbeeld een wc-blokje? Probeer dan om het object weer uit de wc te halen. Het is hierbij aan te raden om rubberen handschoenen aan te trekken en eventueel een plopper te gebruiken om de verstopping los te maken. 

Wordt u liever geholpen door een vakman? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Middelburg.

Zichtbare wc verstopping

Een zichtbare wc verstopping is meestal eenvoudig zelf te verhelpen doordat de verstopping niet diep in het toilet zit. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld nog een deel van de prop wc papier ziet zitten in de afvoer van de wc.

In de meeste gevallen zit de verstopping dan in de kronkel van de afvoer. Dit kunt u eenvoudig zelf verhelpen door met rubberen handschoenen aan het overtollige wc papier eruit te halen. Om de verstopping in de kronkel van de afvoer los te maken kunt u ook de wc ontstoppen met een plopper.

Probeer de oorzaak van de verstopping niet weer weg te spoelen om te voorkomen dat de afvoer gelijk weer verstopt. Het is aan te raden om het in de juiste afvalcontainer te gooien.

Is het u het zelf niet gelukt? Of wilt u het liever laten doen door een ervaren ontstopper? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Middelburg op 0118 201 685.

Wc ontstoppen met plopper

U kunt de wc ontstoppen met een plopper wanneer de verstopping zich niet diep in de afvoer van het toilet bevindt. Dit is waarschijnlijk de meest bekende manier om een verstopping te verhelpen en u heeft waarschijnlijk wel een plopper in huis. Hieronder leggen wij uit hoe u de plopper het best kunt gebruiken.

Houdt de plopper eerst onder de warme kraan. Zo wordt de rubberen zuignap flexibel waardoor het beter aansluit op de afvoer van het toilet. De zuignap moet de afvoer volledig omsluiten. 

Zet de plopper in het toilet en druk de steel zachtjes naar beneden. Hard drukken kan ervoor zorgen dat de verstopping vaster wordt geduwd. Vervolgens trekt u de steel naar u toe om zuigkracht te creëren.

Herhaal deze beweging en hopelijk komt de verstopping daardoor terug de wc pot in. Om een nieuwe blokkade te voorkomen is het aan te raden om de oorzaak van de verstopping met rubberen handschoenen uit de wc te halen en niet weer proberen door te spoelen.

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Was het ontstoppen met plopper geen succes? Dan is het waarschijnlijk een hardnekkige verstopping. Wellicht is de verstopping nog te verhelpen met behulp van een emmer met water en afwasmiddel. Hoe u dit kunt doen leest u hieronder:

Leg eerst één of meerdere handdoeken om de wc heen om opspattend of overlopend water op te vangen. Vul vervolgens een emmer met warm water en een flinke scheut afwasmiddel. Het water moet niet te heet zijn, dit kan het porselein beschadigen.

Gooi de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de wc. De hoogte zorgt voor meer druk op de verstopping. Hoe hoger, hoe meer druk. Hopelijk komt de blokkade hierdoor los, anders kunt u het een nachtje laten staan om in te werken.

Deze methode is erg effectief wanneer vet en etensresten door de wc gespoeld worden. Daarnaast kan het ook helpen bij verstoppingen van te veel wc papier, tampons, maandverband, of babydoekjes.

Heeft de emmer met water en afwasmiddel niet het gewenste resultaat? Neem dan gerust contact op met WC Ontstoppen Middelburg via 0118 201 685.

Let op met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is niet geschikt om zomaar in de wc te duwen. De kans is groot dat u dan vast komt te zitten in de afvoer van de wc. Om een veer te gebruiken moet het toilet eerst gedemonteerd worden. Anders kunt u ook schade aanrichten aan het toilet zelf. Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal en moet daarom altijd voorzichtig gebruikt worden om schade aan de binnenwanden van de afvoer te voorkomen.

Heeft u een verstopte wc die ontstopt moet worden met een ontstoppingsveer? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Middelburg.

Wc verstopping nog aanwezig?

Zelf de wc ontstoppen is helaas niet altijd mogelijk. Soms is verstopping simpelweg te hardnekkig. Dan zijn er professionele gereedschappen nodig. Ontstoppingsdienst WC Verstopt Middelburg beschikt over de beste gereedschappen en helpt u graag.

Onze ervaren ontstoppers verhelpen de verstopping snel en vakkundig. Wij werken doelgericht maar ook zorgvuldig. Eventueel kunnen wij uw riool en afvoeren ook preventief onderhouden door de leidingen eens in de zoveel tijd door te spuiten. Dan is de kans op verstoppingen minimaal en heeft u geen last van nare luchtjes.

Wilt u Riool Ontstoppen Middelburg inschakelen voor een verstopping? Of wilt u uw leidingen preventief laten doorspuiten? Neem dan contact op via 0118 201 685.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Middelburg helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Middelburg? Riool Ontstoppen Middelburg staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Middelburg.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Middelburg? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Middelburg!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Middelburg

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Middelburg?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Middelburg via 0118 201 685. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0118 201 685

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 2 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Middelburg komt dit tegen een gereduceerd tarief voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Middelburg?

Ontstoppingsdienst Middelburg ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Middelburg verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Middelburg helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Middelburg bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Middelburg inschakelen? Neem gerust contact op via 0118 201 685.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Middelburg en omstreken. Waar u ook woont in Middelburg, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Blerick, Middelburg-stad, Tegelen of Geloo-Belfeld. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0118 201 685 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Middelburg zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Middelburg op 0118 201 685.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Middelburg? Neem gerust contact op via 0118 201 685.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Middelburg op 0118 201 685.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 2 maanden?
Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

2 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

103

NA STARTTARIEF

31

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Middelburg was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Zeelandia Middelburg

Riool Ontstoppen Middelburg is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Basisschool Cypressenhof

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Middelburg.

Esther

Verpleeghuis Willibrord

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Middelburg is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Restaurant Zeeuwse Streken

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button